Over ons

Van Hardeveld Uitvaartzorg is in 2013 door ons – Jan en Joke van Hardeveld – opgestart. Wij zijn al meer dan 30 jaar getrouwd. Wij versterken elkaar en vullen elkaar professioneel aan. Doordat wij samen een uitvaart verzorgen, horen en zien wij beiden uw verhaal en schakelen daarin moeiteloos. Dat zorgt ervoor dat wij optimaal in staat zijn om conform uw wensen een stijlvolle uitvaart te verzorgen.

Jan is altijd werkzaam geweest in het personeelswerk, onder andere 20 jaar bij SKF Kogellagerindustrie in Veenendaal. Joke heeft jaren ervaring in diverse takken van de zorg. Dienstbaarheid, hulpvaardigheid en zorgzaamheid zit ons in de genen. In ons werk hebben wij dat altijd nodig gehad en steeds verder ontwikkeld. Mensen helpen is onze tweede natuur.

Onze gezamenlijke werkwijze biedt een groot voordeel aan de nabestaanden. Wij werken als duo, zonder extra kosten. Uiteraard alleen wanneer u dat wilt. Misschien heeft de één een betere klik met Jan, waar de ander zich juist prettiger voelt bij Joke. Vanzelfsprekend is de keuze dan aan u wie uw eerste aanspreekpunt is. Bovendien, doordat wij samen een uitvaart verzorgen, horen en zien wij beiden uw verhaal en schakelen daarin moeiteloos. Dat zorgt ervoor dat wij optimaal in staat zijn om conform uw wensen een stijlvolle uitvaart te verzorgen.

Wij zijn ons er terdege van bewust dat wij op een bijzonder emotioneel moment bij u binnenstappen. Het is dan ook voor ons een unieke ervaring daarvan deel te mogen uitmaken met als belangrijkste taak het goed verlopen van de uitvaart. Wij begeven ons dan binnen uw familieverband, uiteraard bescheiden op de achtergrond, maar wel altijd bereikbaar en beschikbaar. Wij kunnen u veel uit handen nemen, maar geven u ook indien gewenst alle ruimte om veel zelf te doen.

Wij zijn altijd bereikbaar en beschikbaar via 0318 – 527 437 of via het contactformulier.

overons