Over ons

Van Hardeveld Uitvaartzorg is in 2013 door ons – Jan en Joke van Hardeveld – opgestart. In 2019 heeft Marco van de Lustgraaf zich bij ons gevoegd.

Onze gezamenlijke werkwijze biedt een groot voordeel aan de nabestaanden. Wij werken als duo, zonder extra kosten. Uiteraard alleen wanneer u dat wilt. Vanzelfsprekend is de keuze dan aan u wie uw eerste aanspreekpunt is. Bovendien, doordat wij samen een uitvaart verzorgen, horen en zien wij beiden uw verhaal en schakelen daarin moeiteloos. Dat zorgt ervoor dat wij optimaal in staat zijn om conform uw wensen een stijlvolle uitvaart te verzorgen.

Daarnaast hebben we een team van specialisten om ons heen verzameld die afwissend ons ondersteunen.

Joke van Hardeveld

Joke van Hardeveld

Eigenaar - Uitvaartleider

Joke heeft in 2013, samen met Jan van Hardeveld, van Hardeveld Uitvaartzorg opgericht. Haar jarenlange ervaring in de (thuis)zorg zet zij nu in om nabestaanden te ondersteunen.

Marco van de Lustgraaf

Marco van de Lustgraaf

Uitvaartleider

Marco van de Lustgraaf heeft zich in 2019 gevoegd bij Van Hardeveld Uitvaartzorg. Marco is een bekend gezicht in Veenendaal en heeft een schat aan ervaring in de uitvaartzorg.

Jan van Hardeveld

Jan van Hardeveld

Eigenaar - Uitvaartleider - Back-office

Jan heeft, samen met Joke, Van Hardeveld Uitvaartzorg in 2013 opgericht. Jan is altijd werkzaam geweest in het personeelswerk, onder andere 20 jaar bij SKF Kogellagerindustrie in Veenendaal. Jan verzorgt o.a. de nazorg en repatriering van overledenen in het buitenland.

Erik ten Hove

Erik ten Hove

Assistent uitvaartleider

Erik helpt tijdens grote uitvaarten, daarnaast assisteert hij bij de laatste verzorging.

Henk Rijnders

Henk Rijnders

Assistent uitvaartleider

Henk is de steun en toeverlaat voor de catering en assisteert tevens bij rouwbezoeken.

Jojanneke Hubregtse

Jojanneke Hubregtse

Assistent uitvaartleider

Jojanneke heeft ruime ervaring in de zorg en ondersteunt de uitvaartleiders tijdens de laatste verzorging van overledenen.

Wij zijn altijd bereikbaar en beschikbaar via 0318 – 527 437 of via het contactformulier.