Tarieven

Afscheid nemen van een dierbare biedt vaak nauwelijks ruimte om na te denken over de financiële aspecten die aan een uitvaart zijn verbonden. De tarieven en kosten voor een uitvaart zijn erg afhankelijk van de keuzes die u als nabestaanden maakt, om te beginnen bij de keuze voor een begrafenis of crematie.

Wij bieden u een stijlvolle uitvaart op eigentijdse wijze voor een eerlijke prijs. Wij begeleiden en ondersteunen u om van de uitvaart een warme herinnering te maken. Op warme en betrokken wijze, begeleiden wij u, stap voor stap, naar het laatste afscheid van uw dierbare.

Over onze tarieven en kosten zijn wij open en transparant. Na het bespreken van uw wensen betreffende de uitvaart leggen wij de afspraken vast en verstrekken deze aan u. Daarbij ontvangt u een begroting op basis van de gemaakte afspraken. Zo heeft u een helder inzicht in de kosten die gemaakt gaan worden, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Bij wijzigingen in de eerder gemaakte afspraken zullen wij u steeds weer informeren wat daar de gevolgen van zijn in de tarieven en/of de kosten.

Wanneer er weinig financiële middelen zijn willen wij graag met u zoeken naar mogelijkheden om toch stijlvol afscheid te nemen van uw dierbare.

Ook wanneer uw dierbare elders verzekerd was of een lidmaatschap had, bent u vrij om gebruik te maken van de diensten van Van Hardeveld Uitvaartzorg.

Bekijk hier het complete overzicht van onze tarieven en kosten. Voor vragen neem contact met ons op via 0318 – 527 437 of via ons contactformulier.