Wilsbeschikking

Nadenken over – en bespreken van – de eigen uitvaart, of die van een dierbare, wordt bij leven nog niet veel gedaan. Het regelen van de uitvaart schuift men veelal voor zich uit. Ook heeft men vaak geen idee wat een uitvaart kost.

Het vooruitschuiven van het bespreken van de wensen voor de eigen uitvaart, leidt vaak tot veel vragen en onzekerheden bij nabestaanden. Hoe moeilijk dit ook kan zijn, het is verstandiger om bij leven de wensen voor een uitvaart te bedenken, te bespreken en vast te leggen. Dit geeft de nabestaanden duidelijkheid. Zij kunnen dan in alle rust afscheid nemen van hun dierbare.

Wij ondersteunen u graag bij het vastleggen van uw wensen in een zogenaamde wilsbeschikking.

Wij begrijpen dat het nadenken en bespreekbaar maken van uw eigen uitvaart moeilijk is. Daarom hechten wij veel waarde aan het creëren van een veilige setting vol vertrouwen, respect en openheid om dan in alle rust en zonder tijdsdruk de mogelijkheden met betrekking tot uw uitvaart te bespreken. Nadat al uw wensen zijn vastgelegd, verstrekken wij u de wilsbeschikking inclusief een begroting van de kosten van uw uitvaart op basis van het op dat moment geldende prijspeil. Het opstellen van de wilsbeschikking, inclusief begroting, kost u niets en verplicht u tot niets.

Neem voor het vastleggen van uw wensen in een wilsbeschikking contact met ons op, via
0318 – 527 437 of via ons contactformulier. Wij maken dan een afspraak met u om samen uw wensen te bespreken en vast te leggen. Wanneer u zelfstandig, of met anderen, uw wensen vast wilt leggen kunt u ook contact met ons opnemen. Wij sturen u dan zonder enige kosten een formulier “wilsbeschikking” toe.